קרם פנים עם רטינול A בתקופת ההריון ולאחריה בהנקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/05/2017 | 19:37 | מאת: ענת

אני נמצאת בהריון מתקדם 36+5 סה"כ תקין פרט לסוכרת הריונית מאוזנת טוב עם תרופות. כעת גיליתי שלאורך כל ההריון השתמשתי בקרם פנים עם רטינול A שאיננו מומלץ בהריון מחשש למומים. פרט לכך נמנעת מכל מזון וחומרים בעייתיים בהריון. רציתי לדעת עד כמה זה אולי השפיע בהריון? והאם הכרחי להפסיק שימוש זה בהנקה?

11/05/2017 | 11:48 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, ענת אני ממליץ לך לפנות לאחת מהמרפאות הטרטולוגיות אשר נותנות יעוץ מקצועי ומסודר לגבי שימוש בתרופות בהריון. אפשר לפנות גם בטלפון. ​יש למשל בבית חולים אסף הרופא: "הריופון" - מרכז יעוץ תרופתי שירות מידע טלפוני לגבי בטיחות השימוש בתרופות בהריון ובתקופת ההנקה. ​ מספר הטלפון של "היריופון" הוא: 08-9779309 השאירו הודעה ותיענו בהקדם. המרכז פועל בימים א'-ה' בשעות 8:00-14:00 בברכה, ד"ר קוסטין חטיבת נשים ויולדות, המרכז הרפואי יצחק שמיר (אסה"ר לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה