בדיקת סיסי שלייה הריון שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/04/2017 | 20:22 | מאת: שרון

שלום אני מעל גיל 35 ומעוניינת לבצע בדיקת סיסי שלייה הוצעו לי 2 תאריכים: אחד בשבוע 11+4 והשני בשבוע 12+4 אני נוטה ללכת על שבוע 12+4 כיוון שיש סיכונים בבדיקה הזו ואני מרגישה מעט יותר בטוחה בשבוע מתקדם יחסית האם באמת כדאי לבצע את הבדיקה בשבוע יותר מתקדם?

03/05/2017 | 23:02 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שני התאריכים תקינים לביצוע סיסי שליה. אפשר לבצע בדיקת דיקור מי שפיר בשבועות יותר מאוחרים אם את רוצה אך כל מקרה לגופו. סטטיסטיקת הסיבוכים הינה דומה בין דיקור מי שפיר לסיסי שליה. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה