שאלה לגבי בדיקת בטא. בבקשה אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/04/2017 | 12:40 | מאת: רעות

שלום בבקשה אני רק רוצה להיות רגועה ולא לחיות בסרט... שבוע שעבר (שבוע 4) הבטא היתה 1600 והשבוע (5) יצא כ21 אלף. לפי הטבלאות באינטרנט ולפי מה שהבנתי זה המון. הבטא צריכה להכפיל את עצמה כל יומיים שלושה כך ששבוע 5 אמור להיות סביב ה10 אלף. האם מספר כזה מעיד על הריון רב עוברים? או שלאו דווקא? והאם בשלב זה ניתן לראות משהו באולטרסאונד? תודה!!!

28/04/2017 | 21:20 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

בצעי אולטרסאונד אצל רופא מטפל.

29/04/2017 | 08:01 | מאת: רעות

שלום אני יודעת שאני צריכה לבצע אולטרסאונד. פשוט התור שלי הוא רק עוד שבועיים כמעט ורציתי רק להיות רגועה... תודה

מנהלי פורום הריון ולידה