נדודי שינה בתחילת ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/04/2017 | 03:13 | מאת: מיכלי

שלום רב, אני בתחילת ההריון ואני לא מצליחה לישון מה אני יכולה לקחת כדי להרדם או להרגע מחרדות? אני סך הכל בשבוע שלישי וכבר יומיים לא מצליחה לישון. אני מרגישה עייפות אך.לא נרדמת.

24/04/2017 | 20:17 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שוחחי עם הרופא המטפל שלך. ניתן ואף לעיתים מומלץ גם להעזר באנשי מקצוע נוספים לצורך השגת רגיעה, איזון הסטרס והשבת באלאנס לחייך בנוכחות השינויים שאת עוברת כרגע. שיחות אלה לעיתים קרובות יעזרו ויחסכו הגעה לתרופות אשר עדיף כי לא ילקחו בזמן הריון. אם צריך ניתן לטפל, אך עדיף קודם גישות לא תרופתיות. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה