דלקת בשתן בעת הריון - בשבוע 22

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/04/2017 | 20:21 | מאת: גליה

שלום רב ד״ר, אני נמצאת בשבוע ה22 פלוס 5 ויש לי דלקת בשתן מזה 3 ימים שיש לי כאבים במתן השתן והשלפוחית, הייתי במוקד ובצעתי תרבית שתן שיצאה "מלוכלת״ והתוצאה הייתה קוקים גרם חיוביים,קוקים גרם בשרשרות ומתגים גרם שליליים ולא ברור מה סוג החיידק. הרופא החליט שאתחיל בכל זאת אנטיביוטיקה זינת. אני כבר 24 שעות אחרי 3 כדורים ועדין יש לי כאבים. תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש שיפור ?

18/04/2017 | 22:14 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

השיפור הינו הדרגתי. שבוע לאחר סיום האנטיביוטיקה יש לבצע תרבית שתן חוזרת.

מנהלי פורום הריון ולידה