בטא לא עולה בבדיקת שתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/04/2017 | 19:24 | מאת: ימית

בתאריך 8.3 עברתי הזרעה (יום לפני כן זריקת אוביטרל). בתאריך 21.3 ביצעתי בדיקת דם והבטא הייתה 97. יומיים לאחר מכן בדיקת דם נוספת- הבטא הייתה 180. בנתיים ביצעתי רק בדיקות שתן (אשר מראות את רמת הבטא) ועפ"י בדיקות השתן לא נראה שהבטא עולה מעל 500. אולטרסאונד נקבע לשבוע הבא. האם ייתכן שההריון תקין ללא עלייה בבטא בבדיקת שתן? במהלך כל התקופה לא קיבלתי מחזור.

02/04/2017 | 19:43 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

בדיקת ביטא בשתן אמורה לתת תשובה חיובית או שלילית. לא למעקב ערכים. לכך, באם עולה הצורך, מבצעים בדיקות דם. בצעי אולטרסאונד כפי שהמליצו לך ונאחל לך המשך הריון תקין ופורה.

מנהלי פורום הריון ולידה