כאבים מתחת לחזה בצד שמאל בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/03/2017 | 21:55 | מאת: א

הי ד"ר, אני בשבוע 21 אבל מה שאני מתארת הוא לא מהימים האחרונים, אולי התחיל לפני יותר מחודש. מידי פעם, בעיקר לאחר האוכל, אני מרגישה כאב מוזר באזור החזה מצד שמאל (מיקום מדוייק - בקו שבדיוק מתחת לחזה שמאל, אולי קצת קרוב יותר למרכז הגוף מאשר בקצה הגוף). אני גם מרגישה שהאזור שם נהיה חם כשכואב. לא יודעת אם קשור, אבל יש לי גם כאבי גב בנקודה מאוד ספציפית בגב, וזה בדיוק באותה נקודה רק בגב. אבל זה לא שהם כואבים תמיד במקביל. האם זה משהו מוכר? תודה רבה

23/03/2017 | 08:09 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

אז גשי להבדק

10/09/2018 | 22:23 | מאת: חגית

היי.. אני בשבוע 20 וסובלת מתחושה דומה למה שתיארת..נימול בחלק הקדמי וכאב גב חד בנקודה ספציפית מקבילה לחלק הקדמי..בעיקר לקראת הערב..האם בדקת את הנושא? במה מדובר? תודה :)

11/09/2018 | 08:08 | מאת: א

רופא אחד תופף על הבטן וקבע שזה גזים. כל שאר הרופאים לא התייחסו לזה. וזה נמשך תקופה די ארוכה של ההריון.

מנהלי פורום הריון ולידה