הריון או הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/03/2005 | 21:44 | מאת: רוית

כבר כשנה אנו מנסים להיכנס להריון. לפני שבוע התחלתי לדמם, זה התחיל כהפרשה חומה, יום- יומים של דימום ממש מלווה בגושים דמיים ואחר כך שוב הפרשה חומה. הדימום החל כ 28 יום מתחילת הוסת הקודמת כאשר בד"כ יש לי מרווחים של כ-50 יום בין הוסתות. הדימום אינו מלווה בכאבים בכלל, בבדיקה אצל רופאת המשפחה לא נראה שום דבר חריג. מה ההיסתברות שזאת הפלה או הריון או וסת?

28/03/2005 | 08:34 | מאת: דר' יובל יפת

לא יודע מה ההסתברות. בצעי בדיקת דם להריון. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה