מיעוט מי שפיר שבוע 34

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/03/2017 | 21:22 | מאת: אילנה

בבדיקה שנעשתה היום מדדו 65 ממ. לפני כיומיים 90 ממ. יש לציין שהערכת משקל לשבוע 34 של העוברית 2200. מוניטור תקין. נאמר לי לחכות 4 ימים ולעשות שוב בדיקה של כמות מים ומוניטור. האם אני צריכה להילחץ יותר? לעשות בדיקה במועד קרוב יותר? האם צריך לבדוק זרימות? אשמח לתשובה מהירה.

19/03/2017 | 22:11 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

AFI 65 בשבוע 34 הינו מתחת אחוזון 2.5. יש לגשת לבדיקה חוזרת. באם אכן מיעוט הרופא שלך ישקול סקירה מכוונת האולטרסאונד ובדיקות נוספות בהתאם. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה