תחילת היריון - מספר שאלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/03/2017 | 12:53 | מאת: עינת

שלום ב- 15/02 עברתי הזרעה. שבועיים לאחר מכן בטא 66, יומיים לאחר מכן- בטא 207, שלושה ימים לאחר מכן- בטא 946. קבעתי תור לבדיקת דופק לתאריך ה- 22/03. האם זה בסדר? האם יש משהו שאני צריכה לעשות עד לבדיקת דופק? אין לי תסמיני היריון פרט לרגישות בשדיים, ותחושות בבטן התחתונה. אני מרגישה לחץ/ עקצוצים ברחם. מה שמטריד אותי זה שאני מרגישה את זה בעיקר בצד ימין. זה יכול להעיד על משהו?

13/03/2017 | 12:36 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

מבחינת בדיקת דופק הזמן בסדר. אין מה לעשות בין לבין, חוץ מהשלמות בדיקות דם של תחילת הריון וסקר גנטי באם טרם בוצע. יש ליטול חומצה פולית. העדר או המצאות "תסמיני הריון" לא אומר בהכרח על תקינותו. אם יש לך כאבים, ובטח אם בהחמרה, יש לפנות לבדיקה.

13/03/2017 | 14:09 | מאת: עינת

מה שקרה שנלחצתי והלכתי לבדיקה. אמרו לי שאני בשבוע 5 פלוס 4. ראו ברחם שק ושק חלמון. היא אמרה שהיא חושבת שהיא רואה עובר אבל הוא מאוד קטן ולא רוצה להגיד סתם. אמרה לחזור עוד שבוע. זה בסדר שלא בטוח שראו עובר?

מנהלי פורום הריון ולידה