חישוב תאריך קליטת הזרע

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/02/2017 | 22:25 | מאת: דינה

אשמח לתשובה בנושא הבא, אתמול עשיתי בדיקת דם בבית חולים ונאמר לי כי אני בהריון, כמו כן הרופא ציין בפניין כי רמת ההורמון בדם עומדת על 244, מה שמעיד על הריון בשלביו הראשוניים לגמרי. האם ניתן לדעת לפי זה מתי נקלט הזרע? כלומר, האם המספר הזה יכול להצביע על גיל ההריון? גם אם ניקח בחשבון את שהיית הזרע 3 ימים עד ואם וכאשר הוא נקלט? השאלה מתייחסת לחישוב משוער לכלל הנשים, האם קיימת אינידקציה משוערת בזה

02/02/2017 | 23:00 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

באם הוסת סדיר, במחזור (cycle) של 28 יום, הביוץ סביב יום 14 מיום תחילת הדימום. היחסים מעט לפני זה. דרך נוספת, היא לספור שבועיים לפני האיחור בוסת.

מנהלי פורום הריון ולידה