דם לא זרם בבדיקת דם שבוע 12

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/01/2017 | 19:31 | מאת: אלף

אני לאחר הפלה בשבוע 14. כרגע שוב בהריון בשבוע 12, מטופלת בקלקסן 60מ"ג כל בוקר (ללא ממצאים לקרישיות יתר בבדיקות דם). כמו כן התגלתה סוכרת טרום-הריונית. מטופלת ב-8 יחידות אינסולין לפני השינה. יום לאחר שקיפות עורפית תקינה, ביצעתי בדיקת דם משלימה. הדם זרם באיטיות ונקרש בצינורית. שתיתי 5 כוסות מים, ולאחר כמה דקות, ניסתה האחות שוב ביד השניה. זרימת הדם השתפרה ממש מעט. עדיין הדם היה כהה. אני חוששת שזהו סימן לבעייה כלשהי. לא מעוניינת לאבד עוד הריון. מה עלי לעשות ?

05/01/2017 | 21:19 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

סביר שמדובר בבעיה טכנית ותו לא. יתכן והשתמשה במחט דקה מאוד או שלא ממש נשארה בוריד תוך כדי הדגימה.

מנהלי פורום הריון ולידה