יחס אלבומין - קריאטינין גבוה = השראת לידה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/12/2016 | 16:28 | מאת: מרינה

שלום, שבוע 37+3, בבדיקת יחס אלבומין-קריאטינין 163, כשהנורמה 0-30. ברקע סכרת מאוזנת, מעקב בהריון בסיכון. האם במקרה כזה ממליצים על השראת לידה? אם כן, באיזה שבוע? עד כה ערכי חלבון בסטיקים ולחץ דם היו בסדר. אודה מאוד לתשובתך. תודה רבה!

28/12/2016 | 14:11 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

חלבון בשתן או לשאלתך יחס אלבומין וקראטינין, לא מנהל החלטות לגבי ילוד כפרמטר בודד. חלבון בשתן בהקשר לסכרת מדבר על סכרת טרום הריונית ולא על סכרת הריונית מאוזנת. יש לך רופא מטפל שאני מאמין שימליץ לך בכל מקרה על זירוז לידה סביב שבוע 38-39, וזאת כמובן לפי פרמטרים נוספים שקשורים למקרה האישי שלך. כל מקרה לגופו. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה