ריח גוף לא נעים והפרשות לאחר מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/12/2016 | 11:55 | מאת: עדי

שלום. לקחתי גלולות במשך 3 שנים (מרסילון) ולפני 3 חודשים התחתנתי ומיד לאחר סיום המחזור אחרי החתונה(שבוע אחרי) הפסקתי את הגלולות על מנת להכנס להריון. המחזורים שקיבלתי היו דיי קשים אחרי ההפסקה, כאבים ודימום ממושך , אך לאחר המחזור האחרון שנגמר ביום רביעי הזה (21.12.16) פתאום החל להיות לי הפרשות חומות בהירות עם ריח לא נעים וריח ממש לא נעים מבית השחי. ריח של זיעה ממש קשה ולא נעימה. ואני לא עובדת בתפקיד שמצריך פעולות פיזיות, אני עובדת בישיבה מול מחשב ונורא קר כך שלא ברור לי איך זה קורה. מיום רביעי עד היום אני ממש סובלת מהריח הזה ולאחר שימוש מוגבר בדאודורנט (כמה סוגים אפילו) רציתי לדעת האם יש קשר בין הפסקת הגלולות לבין התסמינים האלו, והאם יש קשר להריון ? כי לעולם לא חוויתי דבר כזה ואני נורא מתביישת..תודה!

25/12/2016 | 22:29 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

חלילה לך מלהתבייש. יתכן משקף שינוי הורמונלי כזה או אחר. אם מפריע לך, או באם מתמשך, או באם כולל תסמינים נוספים, גשי להבדק.

מנהלי פורום הריון ולידה