דוסטינקס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/03/2005 | 20:07 | מאת: שירה

דר' יפת , שלום, אני לקראת סוף הריון, היות ואני לא מתכוננת להניק קבלתי מהרופא שלי כדורי דוסטינקס לשימוש לאחר הלידה. לפי הוראות הרוקח הבנתי שאם לא מתחילים בכלל להניק צריך לקחת בבת אחת שני כדורים. אבל אני מתכננת להניק בימים הראשונים ורק אחר כך להפסיק את החלב. במקרה כזה מהו אופן השימוש בכדורים? (קבלתי לפי המרשם 2 כדורים בלבד) תוזה

27/03/2005 | 21:02 | מאת: דר' יובל יפת

חצי כדור כל 12 שעות למשך 4 פעמים, ס"ה 2 טבליות במשך יומיים. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה