חתולים והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/03/2005 | 19:35 | מאת: הילה

ד"ר יקר שלום אני ובן זוגי מתכננים להכנס להריון בקרוב. מאז שהתחלתי לספר לקרובי כי אני מתכננת להכנס להריון הוזהרתי כי עלי להרחיק את החתולה שבבעלותנו מהבית משום שלפי דבריהם חתולים יכולים להפלה או עקרות. רציתי לדעת האם יש אמת בדבר או שמא זו עוד דיעה קדומה. בתודה מראש הילה

27/03/2005 | 21:01 | מאת: דר' יובל יפת

בצעי בדיקת נוגדנים לטוקסופלסמה וחזרי לפורום עם תשובה. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה