תשובה לשאלתכם

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

14/04/2006 | 15:24 | מאת: שלומי

לשאלתכם אני בן 44 , גרוש ואב לילד בן 10 . ב1998 עברתי ניתוח בארה"ב להסרת הגידול ( כורדומה ) ולאחר מכן עברתי הקרנות בהדסה עין כרם .חזרתי לעבודה בתנאים של חוסר שליטה על הסוגרים , וכאבים שהטיפול בהם עם OXICONTINE. ב 2003.עברתי ניתוח באיכילוב לאחר החזרה של הגידול.הניתוח לווה בסיבוכים עקב מקום שעבר קרינה, דבר שנלקח בחשבון. כעת הגידול שוב חזר והפיתרון של ה GLEEVEC נראה כטוב ביותר. אבל קשה להתמודד עם עלויות כל כך יקרות . לכן פניתי אליכם חג שמח

שלום שלומי, ככלל, הפורום מיועד "לבני נוער חולי סרטן" ואני חושב שזו הפעם הראשונה בה אני נתקבל במישהו בגילך שפונה לפורום הזה, אך בשל העניין שאותו העלת אני חושב שאין לעשות הבדלה בין שם הפורום ויעודו לבין הסיוע שניתן לתת, ולדעתי מדובר אף בסיוע שמתבקש כל עוד הוא דבר אפשרי. ע"מ שהנהלת הפורום, אני כמנהל הפורום יחד עם כל צוות הפורום, נדע כי בוודאות מדובר במקרה אמיתי ולא פרי דימיון של אדם זה או אחר אני אשמח מאוד אם אתה תוכל לשלוח לי למייל אישור כל שהוא שמאשר את טיעוניך. לצערי אחד החסרונות המובהקים ברשת האינטרנט ובכלל בפורומים - האפשרות לפרסם כל מידע באשר הוא, אף אם הוא אינו אמיתי, שגוי או נכון במידה חלקית. במקרה שכזה אני אבדוק אפשרות, וייתכנו לכך סיכויים טובים, לפרסם כתבה בעניינך שכן לדבר ייתכן ויש "עניין ציבורי" על כל המשתמע מכך, במיוחד בתקופה שלאחר ההחלטה על תקציב סל הבריאות שבנושא זה עדיין עומדות מספר גרסאות לחיוב ולשלילה בדבר גודל וגובה הסכום שהוקצב על הוועדה שבחנה את הנושא ובמיוחד לאור הנתונים אותם כבר כתבת. אבקש לציין בהזדמנות זו כי במידה ואתה מחליט לשלוח אלי למייל, את האישור הנ"ל ו / או המסמך המאשר את דבריך - הינך מוותר במידה מסויימת, על פי מידת המידע הנמסרת במסמך על סודיות רפואית, מרצונך החופשי ומתוך שיקול דעת ובחירה אישית שלך. אני נוקט באופן זה מהסיבה שכיום קשה לדעת מהם המקרים האמיתיים ומאחר ואני מוכן לעשות כל שביכולתי ע"מ לסייע לך אני זקוק למידה מינימלית של בסיס מוצק לדברים. כתובת המייל שלי היא: [email protected] במידה ואין ברשותך מסמך שכזה אני אשמח אם תשאיר מספר טלפון דרכו ניתן ליצור עימך קשר. בהצלחה ורק בריאות! אלון לופוביץ

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות