ההודעה הקודמת שלי

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

11/04/2006 | 22:15 | מאת: שלומי

אני מודה לכם על התגובה לאימייל שלי . אני חולה בגידול הנקרא SACRAL CHORDOMA -- גידול נדיר אשר הניסיון בטיפול בו הוא קטן מאוד עקב מיעוט המקרים בארץ וגם בעולם. לאחר ניתוחים רבים שגררו סיבוכים לאחר קרינה הציעו הרופאים להשתמש בתרופה בשם גליבק שהיא יקרה מאוד. האם יש לכם הצעה לאן לפנות ומה עליי לעשות ?

שלום שלומי, אני ראשית מאחל לך ובשם חברי והנהלת הפורום החלמה מהירה. אשמח אם תספר מעט על עצמך, לרבות גילך. בקשתי זו נובעת בין היתר מהודעות לא אמינות המנצלים את רשת האינטרנט לעשיית ממון בדרך לא דרך. תודה, אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות