אלון, באמת אכפת לך מכל חבר שכותב בפורום?

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

24/08/2005 | 22:24 | מאת: אני

שלום אני, כשהפורום עלה לאוויר לקחתי בחשבון את האפשרות שזה לא יהיה משהו קל ולמרות הקשיים שעשויים להתעורר אצטרך להתמודד איתם, מהסיבה הזו גייסתי את ד"ר רוזין ובקרוב יצטרף גורם פסיכולוגי לפורום. אני סבור כי ההשקעה שלי בפורום מעידה בפני עצמה על מידת האכפתיות מן הפורום עצמו וכפועל יוצא מכך - זה עונה גם לשאלתך, אין לי ספק שמי שכותב בפורום כותב לאחר תקופה לא קלה בחייו, וגם אני עברתי תקופות לא קלות, או מישהו שהוא מכיר גורם קרוב אליו שחלה, במיוחד אם זה בן משפחה, כמו גבריאל, שהוא אח לחולה סרטן והוא כותב פה מדי פעם. הפורום הזה, אני כך לפחות מקווה יצליח להיכנס למודעות לאחר מספר פעולות קרובות עתידיות שעומדות להעשות, אחת מהן, והיא הראשונה - כתבה על 2 שהחלימו מהמחלה ואחד מהם הוא מנהל את הפורום, גיא אפשטיין. לאחר מיכן בהפרש של כשבוע - תתפרסם כתבה בעיתון "גל גפן" ולאחר מיכן אם העניין הלוגיסטי יצליח ביקור במספר מחלקות לאחר תיאום עם הגורמים הרלוונטים. אלון

25/08/2005 | 00:32 | מאת: מירון

אני אומר אם אדם מקדיש מזמנו לפורום והוא מגיב לכל חבר חדש שנכנס ובכלל נותן מזמנו לפורום, מחוצה לו {מעבר לפורום} אז התשובה ברורה לכולנו.

25/08/2005 | 00:43 | מאת: *

התשובה שנתת קצת פוגעת....

עצם ההקמה וההשתתפות בפורום-תמיכה מעידים שיש פה אכפתיות ורצון לסייע. לעתים אנו מרגישים מחוייבות לנושא או רעיון מסויים, ומוכנים לעזור גם ללא הכרות אישית או אינטרס ישיר. מניסיוני עם פורומים שונים- הם לפעמים שואבים מהמשתתפים אלטרואיזם שאיננו רגילים לראות בחיי היום-יום, יתכן והאנונימיות היחסית תורמת לכך. יכול להיות שברמה האישית עם חלק מהמשתתפים לא תהיה לנו כימיה- אבל זה לא משנה את העובדה שמסגרת הפורום יוצרת איזהו קשר מאחד בין חבריה- וזו אחת הגדולות של האינטרנט. אז גם אם השאלה נשאלה מתוך ציניות, ולעתים בפורומים יש התבטאויות פוגעות (אבל אולי זו שאלה כנה, בלי רצון להעליב)- התשובה יכולה להיות פשוטה וכנה: כן.

26/08/2005 | 00:25 | מאת: נעמה

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות