עזרה בפיענוח PET CT

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

17/02/2013 | 15:05 | מאת: שלומית

שלום רב, הודגם נגע סקלרוטי אשר נצפה רנגטית גם בעבר ב-2009 (ללא שינוי משמעותי) אך ללא קליטה ולכן הממצא מעלה חשד בעצם איליאקה ומחייב מעקב צמוד. קשרית זעירה ב-LUL,אשר הודגמה הפעם בבירור יותר. הממצא עדיין זעיר ומתחת לרזולוציה של ה-PET. גם למעקב. מה זה אומר? צריך לעשות צילום\בדיקה נוספת? אני בלחץ נוראי. יש לציין שאני במעקב מ-2009 ועד עכשיו הכל היה בסדר. המרקרים תקינים. תודה רבה שלומית

לא ברור מה הרקע- היה גידול? בשד? יש שני ממצאים שאינם מאה אחוז ברורים, אחד בעצם (ללא שינוי ממשמעותי אך כעת יש קליטה) ואחד בריאה (קטן מדי לאיפיון)- מידת החשד לגידול נמוכה אבל זה מחייב המשך מעקב.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות