סרטן קיבה עם גרורות

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

06/08/2009 | 23:08 | מאת: ריקי

מה יכולה להיות פרוגנוזה לחולה בסרטן קיבה עם גרורות בהלל הבטן? בן 78 עובר טיפולים כימוטרפיים... כמה שנים אפשר להיות כך? תודה

בד"כ זה נמדד בחודשים ולא בשנים. לעתים באנשים מבוגרים הקצב דוקא איטי יותר.

12/08/2009 | 23:33 | מאת: ריקי

תודה עבור התשובה....מצטערת לשמוע שזה נמדד בחודשים...מדובר בחבר משפחה... מה ז"א גרורות בהלל הבטן? כנראה אין גרורות אחרות... אבל בן אדם רזה כבר כ-20 קילו... עובר טיפוליפ כימותרפיים...כבר עבר 4 סידרות הטיפולים ( 5 טיפולים בכל סדרה..)...מרגיש חלש, אבל בנתיים עברו לא כאבים חזקים שהיו בבטן... עכשיו עשו בדיקות דם ( כי אסור לעשות לו סיטי...החומר של סיטי פגע בכליות...) וראו שטיפולים כן השפיעו...הגדול הצטמק... נתנו מנוחה מהטיפולים כחודשיים...אחרי יחשבו מה עושים... מה אתה חושב - האם הסרטן שלו בר ריפאוי? אם עושים טיפולים אז...יש תקוה להבריא? או רק מאריכים את החיים וזהו? תודה שוב! סליחה על כ"כ הרבה שאלות...

28/04/2010 | 11:01 | מאת: אלי R

אבי חולה סרטן קודם היה חולה בבלוטת הלימפה והתפשט לכבד ללבלב ונמצא אצלו גוש גדול בקיבה בהתיעצות עם הרופאים נמסר שאין טיפול בכלל ושוחרר לבית ,היום מתקשה לאכול בגלל הגוש רזה מאוד יש לו ירידה בהומוגלובין ,שאלתי האם יש ויטמינים לחיזוק גופו בעיקר כתחליף למזון וכו ומה ניתן עוד לעשות

19/11/2010 | 01:49 | מאת: אמיר

אני צריך אימיל שלך בהקדם אפשרי!!

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות