עזרה דחופה בקריאת תוצאות מעבדה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

27/07/2009 | 23:33 | מאת: אמאדמה

שלום קיבלתי את תוצאות בדיקת המעבדה שעשיתי לבתי בת ה 5 והן קצת מבלבלות ומלחיצות אותי, אשמח מאוד מאוד אם תוכל להסביר לי / להרגיע אותי GOT(AST *36 MCH 25.8 Neutrophils % *23.8 Lymphocytes %*63.3 Eosinophils % *5.6 Neutrophils # 1.06 Neutrophils % confirm. *21.1 Lymphocytes % confirm. *71.4 Monocytes % confirm. *2.7 Leucocytes (U) *25 אודה לכם מאוד אם תתנו לי תשובה מהירה , אני ממש בלחץ. תודה

לא רואה סיבה ללחץ. זה כמובן תלוי גם למה נעשתה הבדיקה והאם היא חולה כעת. יתכן ויש איזו מחלה ויראלית- זה יכול להסביר את העליה המינימלית באנזים הכבד GOT, ןאת רמת הלימפוציטים הגבוהה (ולכן גם נויטרופילים ומונוציטים מעט נמוכים). לויקוציטים בשתן (האחרון) עלולים להעיד על זיהום- אבל בשביל אבחנה כזו צריך לשלוח תרבית.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות