מטוטרקסאט

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

09/09/2008 | 14:34 | מאת: תמר

שלום, אני בת 16 וחליתי בלוקמיה ALL , היום אני באחזקה ומקבלת מטוטרקסאט. אני שוקלת 70 ק"ג וגובהי 170 ס"מ, אני מקבלת 20 מ"ג ליום ורק רציתי לדעת שזה מינון בסדר וזה לא הרבה מדי. תודה.

לפי מה שניראה לי המינון בסדר גמור זה לא שאני רופא או משהו אני פשוט זוכרת חבר שלי שאז לקח והנתונים היו בהשוואה אחד לשני בסדר גמור דבר שני אני משוכנע שהרופאים יודעים בידיוק מה הם עושים .הם עדיין רופאים בעל תואר אקדמי חחח דבר שלי :) אני משוכנע שגם ד''ר רוזין יענה לך בזמן הקרוב ויתן לך את תשובתו בעניין שווה לראות את תגובתו .הוא בן אדם שמבין עיניין בהכל ... ואת גם מוזמנת לרשום עוד על עצמך נשמח להכיר אותך כחבת פורום חדשה נ.ב ניראה לי ששמה של התרופה הוא מטרוטקסאט בברכת בריאות שלמה וחיוך תמידי עומר נעים

המינון הגיוני, וכמו עומר אני לא חושב שיש מקום לפקפק בנושא המינון בהחלטה של הרופא המטפל.(אבל כמובן שאין שום בעיה עם כל שאלה שהיא, תמיד טוב לשאול).

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות