סרקומה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

14/10/2007 | 20:30 | מאת: ירון אלעזרי

בני, אובחן כחולה בסרקומה. הגידול מופיע כגוש בולט בלחי שמאל. תוך מס ימים נתחיל בטיפולים. אשמח לשמוע יותר על המחלה ודרכי ההתמודדות.

תנסה לבדוק אם האתר של האגודה למלחמה בסרטן עוזר: http://www.cancer.org.il/template/default.asp?textSearch=&maincat=2&catid=10

בתור מישהו שגם לו הייתה סרקומה מסוג לא מזוהה . אני יודע שבדרך כלל הטיפולים הם דומים רק כמובן שכם תלוי איזה סוג זה אצל כל אחד זה מתקבל בדרך שונה לחלוטין .. אצלי למשל זה היה בבטן ... אך כיום יש טיפולים כלכך מועילים שאם לא הוציאו את הגוש בניתוח הכימטרפייה תצמצפ אותו ואפילו תביא להעלמותו בברכת החלמה מהירה עומר נעים

15/12/2007 | 12:20 | מאת: -----

אני ממשתתפת בצער המשפחה. כ''כ כצוב :( יהי זכרו ברוך.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות