שלום..

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

01/06/2007 | 15:53 | מאת: רותם

היי..בן דוד שלי אובחן כחולה סרטן לפני כחודש וחצי..לוקמיה.. הקשר שלנו הוא נורא חזק וקרוב ואנינ איתו כל יום כל היום.. לפעמים אני מדמיינת לעצמי מצבים של "מה יקרה אם הוא ימות חס וחלילה".. האם זה נורמלי? אני חושבת לפעמים שאני כבר משתגעת.. אמא שלו ניפטרה מסרטן וכל המשפחה נורא חרדה.. שמעתי שלוקמיה זה סוג הסרטן שכביכול הוא הכי "קל" והמון יוצאים ממנו..האם זה נכון? תסלחו לי על ההתפרצות הזאת..אבל פשוט רק חיפשתי מקום שבו אני אוכל להוציא את זה..לפני שאני אשתגע.

קשה לומר על לויקמיה שזה סרטן "קל", אבל כן ניתן לומר שהטפולים היום יעילים ולכן סיכויי ההחלמה טובים מאד- זה כמובן תלוי בסוג המדויק ובעוד גורמים. אם מדובר בלויקמיה לימפתית (ALL) באמת התוצאות מצויינות.

01/06/2007 | 18:18 | מאת: רותם

כן באמת יש לו ALL.. מרגיע אותי לשמוע שבסוג הזה ספציפית התוצאות מצויינות לרוב.. האם קריש דם שנוצר לו ביד עקב ה"פיקליין" או איך שכותבים את זה מסוכן?

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות