הלו הלו!!!! מה קורה חבר'ס?!?!

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

14/01/2007 | 20:53 | מאת: אסי

מצטער שנעדרתי מזה כמה זמן... אני בטוח שהתגעגעתם... (: מה קורה? אני רק היום סיימתי עם כל העבודות שנתנו לנו בחנוכה. (כן, כן, רק עכשיו...) אני לא מבין איזה חוצפה יש למורים לתת לנו עבודות בחופש! מה הם חושבים, שרק הם עסוקים?! איתי, למה אתה לא כותב? אמרת שתכתוב! ואוהד, גם אתה חייב לי תשובה! יומטוב!

14/01/2007 | 21:01 | מאת: יערה

שנים!!!!!! מה שלומך? איזה קרוע, הייתה לי כתבה כזאת בעיתון האחרון שהוצאנו (על עבודות החופש) בהזדמנות הראשונה ב"ה אני אשלח לך! דרך אגב, רק עכשיו להגיש עבודות של חופש חנוכה? אתה לא חושב שהגזמת קצת?! (: יש לך מזל שהמורים מתים עליך! עכשיו תגיד לי, באמת, מה עם אוהד? הוא לא עונה גם לי... הכל בסדר איתו? וחוץ מזה, לגבי מתנת הימולדת שאמרתי לך... החלטתי בסוף לקנות לו פוף גדול של מכבי חיפה (למרות שהם מעפנים...)

14/01/2007 | 21:10 | מאת: אסי

כאילו שבית"ר יותר נורמלים! חחחחחחחחח בטח את כותבת עכשיו מהאולפנא עם המחשבים המעפנים שלכם ובגלל זה ההודעה נשלחה לך 3 פעמים! אלון, אם אתה יכול תמחק... (אני מבקש בשבילך...) אוהד לא עונה גם לי. שלחתי אליו עוד מכתב אני מקווה שהוא יענה לי כמה שיותר מהר כי אני חייב שהוא יראה מש ששלחתי לו!! תגידי, מה עם השירות לאומי שלך?

15/01/2007 | 22:01 | מאת: יערה

לפני כל חופש עסיסי (נמשך יותר מחמשוש רגיל) נפתחת לה תקופת עבודות החופש. זוהי תקופה שאורכת בין שבוע לשבועיים, שבה כל המורים בתיאום מושלם, מחליטים שהגיע הזמן להתעלל קצת בתלמידים, שהרי "גם ככה לא עושים כלום בחופשים האלה, אז שיעשו משהו הועיל עם עצמם", ואת מוצאת את עצמך מוצפת בשלל משימות מגוונות. החל מבוכטות תרגילי מת', אנסינים באנגלית, חיבורים לספרות וכלה בעבודות חקר בתושב"ע, היסטוריה, תנ"ך ועוד, היד נטויה ברוחב לב. כ-מ-ו-ב-ן שאת הכל צריך להכין לבד, בלי להעזר באחרים (כן בטח...) ולהגיד למחרת החופש. "אבל המורה!" את זועקת בחוסר ישע, "אין לי זמן! וקיבלתי עוד 20 עבודות חוץ מזאתי... אנא ממך, בחיאת אימך חוסה על עמלך!" והמורה- בשלו! "חייבים לחזור על החומר בחופש, שלא תשכחו, חייבים להספיק את החומר, אתם מעדיפים שבסוף השנה נשב על זה בימיי עיון?" אז לא, גם על ימי עיון לא בא לנו, אבל אתם שוכחים דבר אחד- הם במילא עומדים להתקיים!! [הערה: השורות הבאות תקפות לגבי רוב האוכלוסיה, מי שתמצא את עצמה אומרת: "איזה שטויות!, אני גומרת הכל מייד על היום הראשון של החופש וככה נשאר לי די פנאי לעצמי" --- את סתם חנונה לא קשורה!] וכל חופש אותו סיפור: מערימים על השולחן את כל המקצועות (מתמטיקה, תושב"ע, תנ"ך, ביולוגיה וכל החברים) + מכשירי כתיבה+דפים+צלחת כיבוד קל (את מי בדיוק את מכבדת חוץ מאת עצמך?) וכעבור שעה: הספרים, הדפים, העטים נשארים על השולחן כאבן שאין לה הופכים ורק צלחת האוכל זוכה להתייחסות הולמת ואז מתחילים התירוצים: "היום זה היום הראשון של החופש! צריך להרגיש קצת חופש! מחר נעשה את כל המשימות!" ולמחרת- "היום אני עייפה... עוד לא השלמתי שעות שינה... אבל מחר!! מחר נעשה ה-כ-ל!" בלילה לפני שחוזרים לאולפנא הבטן שלך מתכווצת בקרבך: "אמאל'ה! החופש כבר נגמר, והנה על השולחן אותה ערימת ספרים ודפים כאילו לא עבר לפחות שבוע מאז הונחו שם, ורק צלחת ריקה עם פירורים מעובשים מעידה על כך שעבר כל הזמן הזה. ואת אומרת לעצמך- זהו!! בחופש הבא אני אלמד לקח! אני אגמור את כל העבודות מראש, בלי לחץ ודאגות ואגיש הכל בזמן!!! בוביק, על מי את עובדת?!? אין משהו יותר מעצבן מעבודות חופש ( סתם, האמת שיש אבל בשביל הקטע, נו) כל החופש מסתובבים בתחושה כבדה, גם באמצע הדבר הכי כייפי בעולם, זה מתגנב אליך. תוך כדי סנפלינג/שחיה/החלקה על הקרח את מרגישה אי שם במקום קטן בלב את נטל עבודת החופש על גבך, ולא משנה כמה היא תמשיך להעיק, אין סיכוי שתעשי אותה לפני שהחופש נגמר. אני קוראת לכל מי שנותרה בליבה טיפת שכל ישר והגינות- הצטרפו אלי למאבק. נכון, זה לא יהיה קל, היו נכונים לספוג אבידות ולעמוד במצבים קשים, אך ככל שיגדל מספרינו כך יאדיר כוחנו. וביום מן הימים עוד נראה ברכה בעמל כפינו. תמו ימי הסבל והמועקה, אמרו לא לעבודות החופש!

14/01/2007 | 21:02 | מאת: יערה

שנים!!!!!! מה שלומך? איזה קרוע, הייתה לי כתבה כזאת בעיתון האחרון שהוצאנו (על עבודות החופש) בהזדמנות הראשונה ב"ה אני אשלח לך! דרך אגב, רק עכשיו להגיש עבודות של חופש חנוכה? אתה לא חושב שהגזמת קצת?! (: יש לך מזל שהמורים מתים עליך! עכשיו תגיד לי, באמת, מה עם אוהד? הוא לא עונה גם לי... הכל בסדר איתו? וחוץ מזה, לגבי מתנת הימולדת שאמרתי לך... החלטתי בסוף לקנות לו פוף גדול של מכבי חיפה (למרות שהם מעפנים...)

14/01/2007 | 21:02 | מאת: יערה

שנים!!!!!! מה שלומך? איזה קרוע, הייתה לי כתבה כזאת בעיתון האחרון שהוצאנו (על עבודות החופש) בהזדמנות הראשונה ב"ה אני אשלח לך! דרך אגב, רק עכשיו להגיש עבודות של חופש חנוכה? אתה לא חושב שהגזמת קצת?! (: יש לך מזל שהמורים מתים עליך! עכשיו תגיד לי, באמת, מה עם אוהד? הוא לא עונה גם לי... הכל בסדר איתו? וחוץ מזה, לגבי מתנת הימולדת שאמרתי לך... החלטתי בסוף לקנות לו פוף גדול של מכבי חיפה (למרות שהם מעפנים...)

היי אסי, אני ממש לא יכול למחוק את היצירות האלה... ברצינות, אין שום סיבה, גם אם זה בית"ר ירושלים.... (יש לך משהו נגדם??) בכל מקרה אני אשמח אם תעדכן אותי למייל מה קורה עם דניאל ועם אוהד. (רלוונטי גם ליערה) הוא עדיין לא ענה לי למייל שהבאת לי. אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות