תודות לכל מי שעזר ובעיקר לאלון

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

11/12/2006 | 16:50 | מאת: יוני

אני עכשיו כותב מהמחשב האישי שלי בחדר מרמבם היוא אני פה כבר 15 יום רציתי להגיד תודה לאלון על הזזת ההרים שלו כדי שאני יוכל לכתוב מפה גם תודה לעומר שעזר לו. אין ספק שכול העזרה הזאת מקלה משמעותית את השהות פה, אני מעריך שהרבה יודעים שזה לא קל לבלות חודש או יותר סגורים בחדר 4x4 עכשיו אני יהיה מחובר כול הזמן אז אני אשמח להתכתב עם מי שמעוניין. יוני

.

יוני, אנחנו עשינו רק את מה שצריך כדי שיהיה לך הכי קל לעבור את זה אנחנו תמיד איתך ומחזיקים מעמד איתך. עוד תבוא לכתוב בפורום בתור מי שעבר את זה . תהיה חזק כמו שאתה אני אישית מאוד התרגשתי ואני מקווה שעשינו את מה שיכולנו כדי להקל עליך את השעות בבית חולים :) באהבה רבה עומר נעים

19/12/2006 | 12:56 | מאת: עודד חשמונאי

שלום לך יוני אני מבין שאתה ממש בשיא ההתמודדות אני גיליתי את המחלה אצלי לפני כחודש ומיד נותחתי ברמב"ם- כריתת קיבה.. עוד לא יודע מה לגבי ההמשך.. יחד עם זה אני אופטימי ואשמח לעזור לך בכל דבר גם היצעתי במחלקה שלכם לקיים קורס לבני הנוער -לסיוע ברפוי העצמי ...משהו כזה השם של הקורס הוא מיכא"ל אולי ניתקלת... מה דעתך? מה מצבבך? אם תרצה אשמח אם תשתף...וניצור קשרים.. בברכת חג שמח עודד (יהודה) חשמונאי (מקרה?)

שלום עודד, אני מודה לך על מכתבך בפורום והן במייל, עם זאת ייעודו של הפורום - לבני נוער חולי סרטן וגם לכאלו שהחלימו. יש הבדל מהותי בין בני נוער לבין מבוגרים, שהם בערך כפליים מהגיל שלהם ועד כמה שאני הבנתי הנך באמצע שנות ה -50. אני סבור כי קורס מיכא"ל שאתה יזמת (?) עשוי בהחלט להקל ועל כן אני מציע לך לפנות ישירות למנהלי מחלקות אונקולוגיות בבתי החולים השונים. רק בריאות, אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות