המחלה חזרה חצי שנה לאחר השתלת מח עצם

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

28/11/2006 | 11:19 | מאת: דנה

שלום אחי בן 21.5 חלה בלוקמיה ALL שהתגלתה לפני כ-11 חודשים. הוא עבר תהליך ארוך וקשה של טיפולי כימותרפיה ולאחר מכן השתלת מח עצם (בסוף מאי 2006) מאחותי שנמצאה מתאימה. הכל התנהל פחות או יותר לפי פרוטוקול הרופאים, והביקורות השבועיות בחודש וחצי האחרונים היו תקינות- נתונים בטווח הנורמלי. המחלה חזרה אתמול והוא אושפז. רציתי לדעת אם מישהו מכיר מקרה דומה ומוכן לענות לי על מספר שאלות ולתרום לי מנסיונו האישי. תודה רבה רבה דנה.

חזרה, גם אחרי השתלה, קורית לעתים, וניתנת לטיפול. למה לא תשאלי מה שברצונך, ונראה אם זו שאלה רפואית או אחרת- ונשתדל לענות.

29/11/2006 | 18:15 | מאת: דנה

שלום דר' רוזין נאמר לנו שהוא מתחיל כימותרפיה . רציתי לדעת מה בד"כ קורה במצב כזה? האם עוד השתלה באה בחשבון? ואם לא אז מה הטיפול המקובל וכמה זמן הוא צפוי לקחת? תודה, דנה.

היי דנה, אני מסכים עם תשובתו של ד"ר רוזין, אולם בנקודה זו הייתי רוצה לשאול אותך אם את מוצאת מקום שאחיך יפנה לפורום ישירות. אני מביע הסתייגות בשאלה זו כי אני לא מכיר אותו ואני לא יודע עד כמה הוא מוכן לדבר על זה. אני אשמח אם הוא ייקח חלק בפורום גם, הוא מוזמן ואני מזמין אתכם להשתמש בבמית הפורום. אני סבור כי כי על שאלות רפואיות שיהיו לכם ד"ר רוזין, כמו שאני גם מכיר אותו, יענה בשיא המקצועיות והרצינות. אם את רוצה את יכולה לפנות אלי למייל גם - [email protected] אלון

29/11/2006 | 18:12 | מאת: דנה

אלון שלום אני אשאל אותו

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות