כנפיייייים.......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/06/2006 | 13:00 | מאת: בובה על במה

קראתי אותך יותר למטה.. והשירים אכן כואבים ובעלי משמעות עצומה... הרבה כאב יש בשירים הללו.. אני כולי תקווה שתצאי מהמקום הכואב הזה כבר.. שתראי שיש לך למה לחיות.. לא לוותר.. במיוחד לא לעצמך! וכן, כשהכל שחור.. לא רואים כלום.. אבל צריך לחשוב שזה זמני ---- למרות שה"זמני" הזה נראה כמו סוף העולם.. וה"זמני" הזה - הוא נראה ארוך מידיי.... אבל כולנו יודעים שזה עוד גל שיעבור גל כואב אומנם אבל זהירות.. שלא תפלי לבור משם קשה לקום משם שוכחים הכל משם שוכחים איך לחיות.. היי חזקה ילדה תקופה זו עוד תעבור.. מחכה כבר ליום שבו יהיה לך טוב.. יהיה לך טוב! שבת שלום מנוחה לנפש.. וים בשבת - חובה! ... שמעת?! בובה.

17/06/2006 | 00:38 | מאת: חתולה

היי כנפיים - שבת שלום את יודעת כמה נפלא לדעת שישנם שירים שמסמלים תקופה או חלק בתהליך של ההתמודדות , שירים מלווים את כולנו , לפחות כך זה נראה מכאן , לכולנו ישנם שירים שמחברים אותנו כאן או שם אל הכאב, אל מצב מסוים , אל זכרון , או אל,,,,,,,, אולי מהפסקול הזה יצא משהו טוב בעתיד ??? כי גם אם יש המון כאב וקושי בשירים שלך ישנה גם נימה של שמירה על ראש פתוח , ואני שמחה על המקום הזה שלך שאת רואה את כל זה מאחלת לך שישבת ברגוע הכי שאפשר חתולה

18/06/2006 | 02:11 | מאת: כנפיים...

תודה לכן... בובה.. תודה על המילים החמות. ברור לי שאלו תקופות... והתקופות הללו הן אלו שמקדמות אותנו ומהן אנחנו הכי הרבה לומדים.. אבל לאחרונה הן מתקצרות מכוון שלמדתי כמה דברים בדרך, אז אני משתדלת להזכיר לעצמי שאלו לא ממש נפילות, אלו אתגרים. וחושבת מה המטרה כל פעם ומה אני צריכה ללמוד.. לא יכולה לומר לך שזה מצליח כל הזמן... אבל לומדים לאט לאט... השבוע הזה פשוט היה מתיש ומוזר... אין לי הגדרה אחרת... אבל מחר מתחיל שבוע חדש... והוא בטוח יהיה טוב יותר.. חתולה.. האמת היא שאני מאוד אוהבת את הפסקול הזה... יש בו שירים טובים :) ואני מאוד אוהבת מוזיקה באופן כללי, היא תמיד עוזרת לי לחשוב, להרגיש, לבטא את עצמי.... או סתם להירגע... בדרך כלל היא לא מאכזבת אותי... ואני בטוחה שבסוף יהיה יותר טוב.... תודה לך! שבוע מעולה לכולן!