???

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

19/07/2015 | 16:25 | מאת: .במבי פצוע..

זו אני .. במבי.. מרגישה רע. מאוד.. כתבתי עכשיו בפורום של אודי ואני מרגישה עם זה כל כך רע.. כתבתי הודעה שמביכה אותי, משפילה אותי.. ובעקבות ההודעה שכתבתי התחלתי לשוטט בין הפורומים ונכנסתי לפה... הפורום הזה תמיד מפחיד אותי.. כותרת הפורום מכווץ לי את הבטן.. אבל אני רואה פה דמויות מוכרות..

19/07/2015 | 21:16 | מאת: מיכ

במבי יקירתי!! הכל בסדר, אודי כבר ענה, את אהובה ומותר לקנא, כמו אחיות אנחנו שם...גם באחים מקנאים ואת יכולה לראות שהכל בסדר...גם לי הכותרת קצת קשה...אבל את רואה? אני פה למרות הכל.

19/07/2015 | 21:57 | מאת: אורחת

גם אני פה.,,.. בשם אחר אבל פה. ההודעה שלך הייתה אמיתית ונוגעת. אני אוהבת את הכנות שלך. וגם אודי אוהב... מוזמנת להישאר, למרות ששם הפורום באמת לא נחמד.., החיים עוד פחות.

19/07/2015 | 23:40 | מאת: .במבי פצוע..

איזה קטע.. אורחת (?) ממש בא לי לקרוא לך בניק בו את בחרת בפורום האחר.. למה הפיצול בניק ? ולמה אורחת ? גם לך קשה להיות בפורום עם כותרת כ"כ כבדה ? ומיכל ? כותרת הפורום.. לא מבריח אותך ? כאילו, אם כותרת הפורום הזה היה שונה.. למשל : פורום לתמיכה הדדית.. בלי הפירוט, ההכוונה המסוימת הזו.. ייתכן ואולי יש לי רומן עם הפורום/הכותרת/הנושא הזה ??? מצד אחד ,הבטן שלי מתכווצת ואני רוצה לא לדעת מכלום, אך מצד שני יש בי קצת כן משיכה למקום הזה.. כאילו , אולי איזה רצון כן לגעת ולהתחיל להתבונן, להסתכל ואולי אף אוכל פעם טיפונת לנקות ?? ואולי , אם פעם אגיע לעץ חרוב בפריחה, לא אעשה עיקוף בכדי לא להריח ? אולי אוכל פעם להיות עם בן זוגי גם ... ??? נשמע לי... ??? אני רואה שהפורום פה ממש שוקק חיים :)

20/07/2015 | 06:12 | מאת: אחת מכאן

את מוזמנת להיות כאן את מקסימה אני מציצה שם לפעמים זה בסדר מה שכתבת מותר לקנא . את נראת לי מאוד חשובה לפורום שם . השם של הפורןם כאן אכן לא משהו אבל זה בדיוק הסיבה שבגללה אנחנו כאן .