אורחת בורחת המקסימה!!! ולכווולןןןןן !!
דיון מתוך פורום נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה
ראשית אני פונה אלייך אורחת; את אולי מרגישה לא נעים ממה שקרה.. אבל אין לזה קשר בכלל!!! כל הכבוד לך על המבט החיובי ועל כך שאת מפרגנת לכוולםםםם!! זה בכלל לא מובן מאליו. ואני לא מתכוונת להחניף לך ולא דווקא בגלל שאני קיבלתי ממך תגובה כזו.. אלא זה דרך יפה לחיים!! אני מאוד מקווה שבשרשור לא גרמנו לך לחשוש ולאבד אוצר יקר מאין כמוהו זה- לראות טוב ולשבחו אצל האחר..!!! ועכשיו לכולן, הפורום אכן מתמקד בפגיעה של כל אחת.. אבל הדגש שלו זה לתת כוח ולעודד!!! בשאלתי, לא ציפיתי לתגובה כמו שלך אורחת יקרה.. אבל הודעתך נתנה כוח והשכיחה הכל..!! אין אדם שלא אוהב לשמוע מילה טובה!! קל וחומר אנו שאנו זקוקות לכך נואשות....!!!! באותו הזמן עבדתי עם עצמי לתרגל גישה, מה שידעתם..!! ויש פעמים שהשתמשתי בה גם כתגובה אליכן! ופתאום עלה בי ספק; הרי כל בני האדם שונים בצורת ההתמודדות שלהם ולא בטוח שמה שנכון לי נכון לאחרת... וכן; ל נתקלתי גם בקשיים רבים ביישום הגישה עליי שתי סיבות אלו גרמו לי לברר ולשלוח את ההודעה...!! בזמן שרשמתי כבר התחלתי לחשוב על פתרונות. ומציאות שפכה אור נוסף על כך שאין טוב ולא טוב אסור או מותר.. אלא מה שבלב.. והכל נכון! כל אחת מהמקום שלה מהחוויה האישית מנסה לתמוך בחברתה.. ומה שהשנייה מקבלת מהדברים זה בחירתה!!! כאן למעשה היה אמור להסתיים העניין!!! למה כתבתי עכשיו זאת?! אנו הרבה פעמים מעלות נושא. ובנות מגיבות עליו.. אנא!! בואו נשיב משוב כלשהוא!! גם אם זה רק תודה... כולנו כאן בעליות ומורדות ואנו דורכות על ביצים כי איננו יודעות למה תגובותינו תגרום.. יש עוד מישהי שאמרה לי זאת בעבר; שהיא לא מיודעת מה אני מגיבה על דבריה ולכן קשה לה להשיב להודעה שרשמתי.. מקווה שההודעה הזו תהייה מוכרת לה.. מאז למדתי זאת. והשתדלתי ליישם...!! ופתאום ראיתי את נחיצות העניין.. והרגשתי צורך לברר לפחות בשבילי... יהיר שיהא המקום פה נעים ונוח לחלוק את השמחות (הרבות בסד שיפקדו אותנו החודש וכל השנה!!) וכן לזמנים הקשים בהם אנו זקוקות לחיבוקים למילים המעודדות לכתף ולמשענת.. אני חושבת שדברים כאלו (של רגשות עמוקות בזמן אמת!) מקרבות אותנו יותר אחת לשנייה. ואנו ממש כואבות וחשות אותה בשמחתה או לחלופין בכאבה.. גם כאשר אנו מאחורי מסך בעצם, החיבור ברגש עמוק. ולכן התגובות משפיעות חזק על חיינו- כך אני מרגישה בכל אופן..!!! שיתקיים בנו; הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד!!! בכבוד והערכה רבה לאידה ולכולן!!! מתמודדת.
חומד שלי כתבת המון דברים נכונים ונוגעים ללב "כולנו כאן בעליות ומורדות ואנו דורכות על ביצים כי איננו יודעות למה תגובותינו תגרום" גם מציאותי כבר אמרה -כתבו מהלב,,,,,,,,,,,,, והרי לכולן כאן יש לב גדול רחב ורחמן אז בואו וניתן ללב לדבר בהמון אהבה חטולית
היי! מה שלומך??? (אני נהנית לראות את הכינוי שהורשת לי- חומד..! ) תודה על האיחולים מעומק הלב ליום הולדת שמח..!! ויהיר שתתברכי גם את, בכל טוב ושפע. בשמחה ואהבה. ובכל משאלות ליבך- לטובה!! והלוואי ולא תצא תקלה תחת ידינו!! חודש מבורך וטוב. שלך, מתמודדת.