אני עוברת דירה בקרוב
דיון מתוך פורום נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה
היה פיצוץ, התפרצתי. לא יודעת אם יהיה לי יותר טוב במקום החדש. אני פוחדת שאעשה שטויות או שלא אשמור על עצמי מספיק. חבל שאי אפשר היה לבחור את מי לשרוף בשריפה. היתי כבר יודעת את מי לזרוק לשם.
מתבוננת יקרה את אמיצה אם לא לעברי לא תדעי את עושה צעד אמיץ ומי שלא מעז... לא משנה ואת רוצה שינוי אך גם מפחדת ןזה טבעי וגם ברור הפחד בא לשמור אל תתני לו לשתק תכיני התמודדיות לרגעי משבר כך תיהיה מוכנה לעבור אותם אולי מוכנה יותר מחזקת והרבה בהצלחה אידה עו"ס MSW מרכז אור הנפש טיפול בנשים נפגעות תקיפה מינית
אייך את מרגישה עכשיו אחרי ההתפרצות ? הוקל לך במשהו , מקווה שכן אולי כדאי לתת לכעס לדעוך לפני שאת עושה צעד מסוים הכעס אינו יועץ טוב -להחלטות מבינה אותך שמאוד קשה לך אם כבר הגעת לידי פיצוץ שיהיה בהצלחה במעבר
רואה שאין ברירה כי את לא מבינה וכבר הסברתי את עצמי. לא טוב לי שם ואני בוחרת לא להישאר שם. ולא, ההתפרצות החלישה אותי מוראלית. אני לא אוהבת להוציא אנרגיות על משהו שלילי, זה לא עושה לי טוב. ברור שהיתי מעדיפה להישאר אבל לא עם האנשים האלה, לא עם כולם, ואת יודעת, לא בוחרים משפחה נוצרים לתוכה לצערי. מקווה שנפל לך האסימון, כי וואלה זה מתיש להסביר שוב ושוב. חוץ מזה שאני כבר גדולה, צריכה לעוף מהבית :)
תביאי את הלב וזה יהיה הבית שלך... בהצלחה, פני.