סתם כי משעמם לי ולא נרדמת......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

30/05/2010 | 23:11 | מאת: שחף

יש תקופות שאני נהיית ממש מחורה לחריף ולא סתם מכורה - מכורה ברמות קשות! כמו למשל בימים האחרונים זוללת פילפל אדום חריף עם קצת פסטרמה (בלי לחם) את הפילפל קניתי אצל הירקן כלומר עשיתי את עצמי קונה זיתים אבל שמתי בקופסה יותר פילפל מזיתים זה זיתים כאלה שהם עושים לבד עם הרבה פילפל ולימון יוצא ממש טעים במיוחד הפילפל שבפנים :) ועכשיו נגמר לי הפילפל :( צריך ללכת שוב לקנות זיתים ;)

30/05/2010 | 23:22 | מאת:

שחףףףףףףףףףףףףף..... יקרתי...מה את עושה לקולטני הטעם או אך שקוראים להם? מה את בודקת??? תשמעי בגדול...נשמע טעים... אני גם אוהבת חריף...קצת...לא המוטרפים... בתאבון לילה טוב אידה

31/05/2010 | 06:30 | מאת: שחף

משתקמים מהר כי הם כל הזמן מתחלפים ומכיוון שזה בא אצלי בתקופות זה לא אמור להדאיג אותי :)

31/05/2010 | 00:37 | מאת: חטולית

הפלפלים החריפים שיש בזיתים נורא טעימים יאמי אבל אם את אוהבת ממש פלפלים כבושים חריפים יש כאלה בשפע קטנים וגדולים בנפרד מהזיתים גם אני מתה עליהם וקונה פלפלים חריפים בנפרד בלי תרוצים שאני רוצה גם זיתים ח-ח-ח-ח תאכלי ותהני -לבריאות מתוקה ולמה את לא נרדמת ? המון מחשבות טורדות את מנוחתך ? בטח עכשיו כבר נרדמת אז ליל מנוחה יפתי חטולית

31/05/2010 | 06:12 | מאת: שחף

את הכבושים אבל הם לרוב פחות חריפים ו... לא יודעת למה לא נרדמתי... דווקא היו חסרות לי שעות שינה מאתמול אבל לא הייתי רגועה כנראה נרדמתי בסביבות 12 וחצי ושוב ישנתי רק איזה 5 וחצי שעות או קצת פחות

31/05/2010 | 09:02 | מאת: סמויה

ניסית פעם פלפל ירוק (חריף ברמות קשות) מטוגן?? מטגנים בשמן רותח מכניסים לשקית, סוגרים אח"כ מורידים קליפה לוקחים מזלג וחותכים את זה ככה לרצועות דקות אח"כ שמים לו קצת שמן,קצת שום מקולף מערבבים ו..כל פעם שמים קצת על לחם.. זה טעים! אבל חריףףףףףףףףף בתאבון.

31/05/2010 | 10:35 | מאת: חטולית

אם בחריף עסקיננו אז אני בהחלט משתמשת בפלפלים הירוקים הטריים החריפים האלה לטיבול של גבינה , ככה , כמו שהוא חי , בלי קליה ובלי שום שום , עם הגרעינים הקטנים הלבנים , קונה גבינה לבנה 3% שומן , מניחה על מסננת ליום שלם שירדו לו המים חותכת פלפלים (גמבה) אדום או ירוק -על כל קופסה קטנה של גבינה פלפל אחד , שמיר קצוץ לפי הטעם , אני אוהבת המון שמיר ,מלח ושמן זית , ופלפל חריף אחד גדול לכל קופסת גבינה , בוחשת מערבבת היטב , נותנת לזה מנוח קצת-לפעמים לא מספיקה ח-ח-ח-ח ומורחת על,,,,,,,,,לחם או כל דבר אחר שאוהבים , יאמי יאמי בתאבון- חטולית

31/05/2010 | 11:21 | מאת: שחף

ניסיתי כזה אבל לא בתקופה שההיתה לי התקפת חריף ואז זה היה חריף לי מדי אבל בפעם אחרת אכלתי והיה לי טעיםםםםםםםם