עננים אפורים בלב..
דיון מתוך פורום נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה
אידה יקרה, כל כך הרבה עננים אפורים בלב ,שכמעט ולא רואים אותו ,כמעט ולא מצליחים להרגיש אותו.. ואני מבקשת מהעננים:בבקשה תמטירו כבר גשם..בבקשה..אתם לא מרגישים איזה כובד אתם על הלב??? ואולי אם תצליחו להמטיר גשם ,אולי פעם עוד יצמח משהו ???? בבקשה ענני הלב האפורים, הרימו את העיניים כלפי מעלה, הסתכלו על העננים שבחוץ, ראו את המטר שמצליחים הם להוריד,הריחו את ריח אמא אדמה היונקת טיפות אלו, הוציאו את לשונכם ותנו לטיפות אלו לחדור פנימה ולגעת בפצע שבלב...ואולי זו התחבושת שאמא של אהוד בנאי שמה על "הילד בן 30 יש לו חום גבוה"... ואולי גם לי יש חום גבוה...?? ואולי צריך רק להסתכל למעלה ולראות את העננים האפורים שממטירים להם גשם ???? ולמה כל כך עצוב לי בלב ????
חופית יקרה הכתיבה שלך מאוד נגעה ללבי הנה עברו להם יומיים גשומים ביותר אולי העננים שבחוץ שמעו אותך והחליטו לעזור לך לשטוף ולפוגג את העצבות ומה שעכשיו נשאר זה לצאת החוצה בימים הקרובים להסתכל למעלה על השמיים הבירים ולתת לשמש להכניס קצת חמימות ושמחה ללב שחף
שחף מקסימה, הרגשתי שקבלתי ממך נשיקה רכה בדיוק במקום שכאב כל כך.. תודה לך!!! גם המילים שנשזרו למשפטים חמים, נוגעים ומרגשים שכתבת לחברות האחרות היו ממש תחבושת גדולה למצח שקדח... ואיך את מרגישה היום??? לפני מספר ימים הרגשת לא טוב.. אני מחבקת אותך אם זה מתאים לך ואיך שמתאים לך.. חופית.
חופית יקרה אני מבינה את העצב שבלב שמאיב ומלווה.....לא מרפה.... עננים אפורים וכבדים.... כשיגע הגשם ....תבוא ההקלה וגם הקשת בענן, תאמני... אל תאבדי תקווה.. הדרך ארוכה...וגם קשה.... אבל יש מתנות בדרך שמחזקות.. שבזכותן הכוח! מקדישה לך את השיר: http://www.youtube.com/watch?v=RBrU2-N4zu0 גשם - מאיר בנאי גשם, רד כבר גשם כי צריך לשטוף הכל לא רוצה לראות הכל כשבא הגשם רד כבר גשם כי העיר כבר עייפה היא פוחדת מעצמה רוצה לנשום זכרונות, אפלה שוב שואל, אין תשובה אני צועק בכל העיר שיסתכלו עלי, רק עלי איתך אידה
אידה מקסימה! אני קוראת את שכתבת, ותוך כדי אני מרגישה טיפונת ו..עוד טיפה אחת ועוד אחת..עוד מעט וזה יהפוד ממש למטר..פורץ לו מענן אפור אחד,מרטיב את הלב.. אולי מרווה אותו..מאפשר ללב לנשום מעט.. והנה פס דק..דקיק זהוב של שמש מציץ לו פתאום ,קורץ ללב ואומר לו "הי לב קטון, יכול אתה ,כן יכול, למרות השבר שבמרכזך..הצץ למעלה וראה את הקשת במרכז השמים, זוהרת היא בכל הצבעים שבעולם.. צבע תכול בדמותה של אידה הרגישה ששלחה לך שיר שחדר מיד פנימה וזיעזע את כל העננים שבעולם..צבע סגול בדמותה של שחף המדהימה שהצליחה לתת נשיקה רכה בדיוק במקום שכל כך כאב ..(עדיין כואב ,אבל טיפ טיפה פחות ממה שכאב..) אל תפחד לב קטן..הבט למעלה ואולי תצליח לראות עוד המון ,המון צבעים יפיפיים שקיימים ונמצאים בקשת בענן..כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להסתכל ולראות... אז למה שוב חוזר לו העצב הזה???