לסמויה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/06/2009 | 19:17 | מאת: ק

שכחתי המון תודה ,היה לי יום קשה היום ומאז שכתבתי את ההדועה לא הייתי פה ניסתי לחפש אושר במקום אחר אבללא מצאתי והיום נזכרתי בפורום הזה וראיתי את תגובתך ובאמת כמה שאני טיפוס ציני כי אם לא הייתי ציני מזמן הייתימאבד את השפיות את נגעת בליבי ופה נגמרו לי המילים תודה.

17/06/2009 | 13:28 | מאת: סמויה

באמת מכל הלב, שיהה לך רק טוב, חמוד וציניות- היא בריחה מעולם הרגשות למקום אחר מנוכר יותר לצורך הדחקה והתגוננות. כשאתה ציני אתה פחות מתעסק עם רגשות רגשות קשים וכואבים. פגעו בך, ברגשות היפים והטהורים שהיו לך פעם. פגעו לך בתמימות, בביטחון באמון ועוד בהרבה דברים. זה דבר שמביא המון זעם, שמישהו לקח ממך את הנשמה היפה הזכה והטהורה שהייתה לך פעם ולכלך אותה ברפש שלא יוסר לעולם. אבל אני א אומרת שאין תקווה, חמוד הנשמה היפה, הרגשות הטהורים עדיין קיימים בך בפנים. הציניות היא רק שריון שפיתחת להגן על החלקים הרכים שנפגעו אה, ושמת לב שיש כאן מלא בנות אז מן הסתם אתה תיתקל כאן בהרבה מילים והשתפכוית רגשיות כי אנחנו נשים. אה.. ויש גם הרבה שמות חיבה חמודים כאילה של בנות, אתה יודע...זה שובר את הציניות במתיקות כזאת של בנות... אולי לך זה ייראה משונה אולי בנים מתבטאים אחרת??

18/06/2009 | 19:36 | מאת: ק

הבעיה שאני לא מחשב את עצמי גבר ,אני לא יודע מה אני ,אני יודע שאני פחדן ,ותאמיני לי שאני נפגש אם גברים שמדברים איתי על מין ועל נשים את יודעת כל הרושם הזה של הגברים ואני בתוך עצמי רוצה לקבור את עצמי ומפתח שנאה לאדם שמולי איך מעז האדם לעשות את זה כאילו זה כלום ,ואני כל כך רוצה לאהוב להיות אם מישהי להקים בית ,ואני כבר לא ילד ,אני רואה את כולם איך הם רצים אם החיים הייתה חברה לא נורא תבוא אחרת ןאני נשאר משותק מפחד שונא את עצמי את הגוף שלי הנפש ,יש ימים שאני לא מסוגל להסתכל על עצמי במראה ,לים אני לא הולך מבושה לא מסוגל כמעט להיות חשוף צריך לקחת זמן את שאני מקבל ביטחון לזה וזה הורג אותי ,ולסמויה אני קצת מרגיש אולי קצת הרבה לא בנוח כי אתם בנות ומי שרצח אותכם זה בנים ןפתאום יש פה בן ,כן אני בן אבל בן בלי נשמה פחדן ועצוב שגם בן רצח את נשמתו,אוהב אותך על היחס שלך.