כמעט חודש ימים ולבסוף,,,,,,,,
דיון מתוך פורום נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה
היום אחר הצהריים חזר המחשב מתיקון סוף סוף , התיבשתי וכמעט שנחנקתי עד שהוא חזר , מקווה שהפעם לא תהיינה בעיות לתקופה ארוכה כי,,,,,,,,,החליפו לו כמעט 90% מהחלקים שלו שהיו שרופים "משום מה " אולי זה גם בזכות השכן הנחמד שמאוד רצה לעזור ולא הצליח לו כי אחרי ה "עזרה שלו " יצא עשן מהמחשב חחחחח, הוא ברח כמו טיל מפחד ואנחנו לא היינו בבית אז,,,,,,,,לא חשוב , גם זה כבר מאחורינו, ואני ,,,,,,מה לומר לכן , מסתבר כנראה שסוג מסוים של כדורים שקיבלתי עשה לי את הצרות עם היד השמאלית ובהמשך גם המון כאבים בכתפיים ובצוואר וגם ביד הימנית, הידיים שלי פשוט התחילו להרדם לי ולא הרגשתי אותן , האמת שכבר התחיל להיות מפחיד ,והרוםא האורטופד שלי עלה על הענין של הכדורים , וזה כמובן לא מספיק אלה מה , לא תאמינו שלאחר 9 חודשים הרגל שלי עדיין לא החלימה , היא מתנפחת לה בקצב איטי וקבוע , הרופא אמר לבעלי לקנות לי מקל יפה מעץ שיהיה לי משהו קבוע במקום המקל מיד שרה , כי יש לי עוד " המון זמן " אם בכלל המצב ישתפר ,,,,,,,,, חוצמזה , לפחות אני מתנחמת בעובדה שאני כל שבוע נמצאת עם אספי שלי לפחות פעם ליום או יומיים , מטפלת בו , אוכלת אותו ,מנשקת ומחבקת אותו , אוהבת אותו צמוד וצפוף גם אם זה כרוך בהתעוררות בלילה כדי לטפל בו , וכדי להקל על הבן שלי, כך הם פני הדברים מה לעשות , התגעגעתי המון אל כולכן ועניתי רק עד ליומולדת של שחפיתוש כי הבן שלי כבר יושב לי על הווריד שגם הוא רוצה את המחשב , אז זהו להפעם , חטולית-כבויה משהו , אבל אהיה בסדר ( אני מקווה )
אין לך מושג כמה שאת היית חסרה פה!!!!!! ממש, אבל ממש התגעגעתייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! מצטארת לשמוע על הרגל וכל השאר...... מקווה שעכשיו לפחות חוץ מהרגל הכל הסתדר?.... איזה כיף שיש לך את אספי הקטנצ'יק! :) נראה לי שהוא עושה איזון לא רע לצרות הבריאותיות מזמן לא יצא לי לשלוח לך חיבוק....... אז קבלי אחד גדולללללללללללללללללללל, שמפצה על כל התקופה שהיית חסרה :) ואל תתני יותר לכל מיני שכנים להתקרב למחשב שלך!!!! שחף - עייפה, אך מרוצה :)
היי חומד איזה כייף לקבל את החיבוקים שלך נשמה , את פשוט לא מבינה מה זה בשבילי להיות בלי מחשב ,ואספי שלי , הוא קרן האור הכי מדהימה שבחיים שלי , בואי נגיד ש,,,,,,אם אני אתו אני " שוכחת מכל השאר , לא שלא כואב ולא שזה נעלם פשוט משאירה את הכאב למתי שאני חוזרת הביתה ואז מרשה לעצמי להתפרק , ולגבי המחשב , למדנו את הלקח ,את יודעת אייך אומרים , היו לו לשכן כוונות טובות , כמו הדרך לגיהנום שגם רצוף בכוונות טובות , מלאן חיבוקים לכל התקופה שנעדרתי , התגעגעתי שחבל על הזמן חטולית
חטולית יקרה היית חסרה ומחשב מקולקל זה דבר מתסכל בימיינו אנו....מאוד מאוד מתסכל תלות שלנו במחשב... אני שומעת אותך מתנדנת מנסה להתחזק לשמור על תקווה להנות מהחדש אבל יש קושי ...משהו פנימי.....לא לגמרי.... הכאב והמגבלות הפיזיות משפיעות על הנפשי הנפשי משפיעה על הפיזי... כך בין כאב כזה ואחר את מחייכת בתקווה אולי גם מספרת בדיחה שומרת על כולם ומשהו בפנים..... לא מניח... כך זה נראה בעבר למסך.. למילים שלך איתך אידה