תבורכו על הפורום החדש!!!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/12/2004 | 11:18 | מאת: גלי של יונתן

ועל זה נאמר "איך לא חשבו על זה קודם" לי כבר יש ילד אחד ואני מפחדת מהריון נוסף! יש כאן משהי כזאת? אשמח לשמוע

15/12/2004 | 19:06 | מאת: איה

אני מניחה שאת חוששת מהריון נוסף כי היתה לך לידה קשה לא? לי אישית היתה לידה די קשה אבל היא זכורה כחויה חיובית ויחד עם זה יקח עוד קצת זמן עד שאחשוב על הריון נוסף (בני רק בן 5 חודשים) הגוף צריך זמן והנפש גם וזה לא קל לחשוב שוב על הריון במיוחד אם הלידה לא היתה משהו אבל נשים עושות זאת שוב ושוב למרות הכל צריך רק זמן ומוכנות ובנתיים יש לך אותנו כאן לחיזוק!!!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה