חרדות מ- CMV

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

13/12/2004 | 10:15 | מאת: שני

שלום, אולי אני בפורום הלא נכון, אבל בכל זאת... אני אמא לילדה מקסימה ובמהלך ההריון שלי איתה לא חששתי כמעט מכלום מלבד מחלת ה-CMV לה נמצאתי שלילית (לא חליתי מעולם). היום, לפני כניסה להריון הבא הסתבר שאני עדיין לא נדבקתי במחלה האיומה הזו... ושוב נכנסתי למעגל פחדים מפני המחלה והידבקות במהלך ההריון (אני לא בהריון עכשיו). עכשיו כבר יש לי ילדה בבית, שיכולה ל"הביא" לי את המחלה הביתה. מה לעשות? שני.

13/12/2004 | 16:12 | מאת: איה

מצ"ב לך קישור שיסביר לך מה לעשות אותה בחורה שענתה שם בפורום היא ממש מומחית לCMV. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=43988413 הכי חשוב שתהיי רגועה ותחשבי חיובי וכל כמה זמן תעשי בדיקות לראות שאת בסדר! יש כאן בדוקטורס גם כתבה במאמרים על CMV מאוד מעניין תחפשי בהצלחה ואנחנו כאן!!!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה