מזל טוב!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/11/2004 | 22:10 | מאת: ה ש ל י ש י ב ד ר ך

איהל'ה - מזל טוב!!! נפלא הפורום החדש! מי יתן ותזכי להעניק מהידע, הנסיון וטוב הלב לנשים רבות ככל האפשר! שיהיה בהצלחה!

23/11/2004 | 21:39 | מאת: איה

את מוזמנת להציץ ולעזור גם אם יצא לך השלישי בדרך.. בכל זאת כבר מיומנת חחחחחחחח תודה!

26/11/2004 | 12:36 | מאת: ה ש ל י ש י ב ד ר ך

איה'לה-כבוד גדול הוא לי לעזור כאן... ואל תחשבי שאם השלישית שלנו בדרך אז אין חששות... יש ועוד איך!! הלידה השניה היתה מצויינת ועכשיו אני רוצה עוד אחת כזו. בכל אופן-מאחלת לכל החרדתיות כאן הריונות קלים ולידות חיוביות.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה