דניאל איך היתה הבדיקה ב8/12?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/12/2004 | 22:52 | מאת: איה

לא שכחתי ואני סקרנית תעדכני מתוקה!

12/12/2004 | 09:42 | מאת: דניאל

הי, ובכן, הכול תקין, היא שמעה דופק, החזירה אותי כמה ימים במקום תחילת שבוע שמיני היא אמרה שאני ב- 6+3 שאני מבינה שזה כאילו אמצע שבוע שביעי. בכל מקרה, לפי החישוב שלה אני מתחילה היום שבוע שמיני. החילות ממש הרבה יותר טוב ותאמיני או לא עם כל השמחה זה מטריד אותי. עדיין יש לי גועל נוראי מלחשוב על אוכל מסויים אבל אני מרגישה הרבה הרבה הרבה יותר טוב, זה נראה לך נורמלי שסובלים רק שבועיים וזה מתחיל להתאזן? אז הבוקר קמתי מעט מוטרדת. הבדיקה הבאה ביום האחרון החודש. מה דעתך?

12/12/2004 | 10:49 | מאת: איה

איזה מרגש זה אה??. כל אחת מגיבה להריון אחרת. לי היו צרבות ובחילות 3 חודשים ראשונים ואח"כ נעלמו. יש כאה שלא סובלות בכלל ואחרות שמקיאות כל ההריון. אל תדאגי! יש דופק , הכל בסדר זה מה שחשוב ותשמחי אין בחילות!!! (סתם גועל גם ככה לא????) אגב הן יכולות לחזור גם.... המשך תקין וקל יקירה!!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה