הצילו!!! בחילות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/12/2004 | 14:50 | מאת: דניאל

הי לכולן, אני מתחילה מחר שבוע שמיני, כבר שבוע סובלת מבחילות שאי אפשר לתאר אותן בכלל, אני לא מתפקדת רע לי כל הזמן ואני בדכאון, הן כמעט 24 שעות ביממה... בבוקר אני מקיאה קצת ולרוב זהו. אני ממש מיואשת, ניסיתי לימון, תפוחים ירוקים, כלום לא עוזר ואני ממש בדכאון, אני מרגישה שאני כמה כל בוקר לייסורים. מתי זה יעבור?? האם זה יהיה קל יותר עם הזמן? דניאל.

07/12/2004 | 17:30 | מאת: איה

את יודעת בתחילת ההריון שלי לא אכלתי כמעט כלום. חייתי על האויר, פשוט לא יכולתי. בעלי היה מגרד לי תפוח בפומפיה ועדין זה היה עושה לי רע. ניסיתי לאכול דברים שמקלים כגון שקדים, סודה, דברים יבשים ביגלה קרקרים ועדין היה לי רע... פתאום אחרי 3 חודשי הריון זה נעלם כלא היה ואז חזר לי התאבון בגדול. מזה תאבון בלעתי כמו פרה. זה עובר יקירה רק עוד קצת. ולא להיות מדוכאת זה האושר הכי גדול את תראי!!!!!!! חג שמח

08/12/2004 | 09:31 | מאת: דניאל

היום אני מעט יותר טוב,התחלתי לקחת גרבידול וזה עוזר מעט. אני פשוט לא יכולה לסבול את זה, פשוט נורא, אני מחכה לסיים עם זה כבר. באיזה שבוע בערך?

07/12/2004 | 22:33 | מאת: shar

הי חמודה אני מתארת לעצמי שאין לך כח לכלום עם כל הבחילות האלה... אין לי הרבה מה לתרום בנושא, חוץ מלשלוח לך אנרגיות טובות ולהצטרף לאיה, שאוטוטו זה יהיה מאחורייך. אה, יש לי משהו, מזל שאת לא עובדת עכשיו... בי ובהצלחה מחר

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה