גרידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/04/2005 | 15:22 | מאת: לי

נפל לי העובר בשבוע שישי ועברתי גרידה, הרופאים סוברים כי אסור לי להיכנס להיריון כחודשיים כעת בכדי שהרחם ינוח.מה יקרה אם אכנס שוב להריון לפני שיחלפו החודשיים ? ומדוע כ"כ חשוב שהרחם ינוח?

07/04/2005 | 16:57 | מאת: הגר

קודם כל לבי איתך. אני לא רופאה אבל אני מניחה שההפוגה של החודשיים נועדה לאפשר לרירית הרחם, שזה עתה עברה גרידא, ל'היבנות' מחדש ולהתחזק על מנת להכיל את ההריון החדש שיהיה לך. ואני מאחלת לך שזה יקרה בקרוב, ואם הרופאים אומרים שעוד חודשיים זה הטוב ביותר- אז בעזרת השם שבעוד חודשיים תהרי, ושבעוד 11 חודשים תלדי ילד/ה בריא/ה. בברכה ובהצלחה!

10/04/2005 | 15:30 | מאת: איה

צר לי לשמוע על ההפלה. מסכימה עם הגר לגבי מנוחת הרחם אינני רופאה גם אבל צריך שיהיה פרק זמן סביר כדי התוכלי להיקלט שוב להריון מנגנון של הגוף! מאחלת לך הריון תקין ומהיר !!! איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה