פחד ממי שפיר

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/04/2005 | 19:20 | מאת: מאיה

כנראה שאצטרך לבצע דיקור מי שפיר. אני פשוט בפאניקה מהבדיקה ומה שכרוך בה , מישהי יכולה להרגיע אותי.

06/04/2005 | 20:07 | מאת: הגר

כמה שאני מזדהה איתך... אני אצטרך לעשות את הבדיקה בעוד שבועות אחדים, ואני לא מפסיקה לחשוב על זה. אני עושה את הבדיקה בגלל שאין מנוס, הגיל - 36. בשקיפות עורפית נאמר לי שהסיכון נמוך ביותר רק 1:1660 , וזה מרגיע מאד. אני חוששת יותר מכך שהבדיקה תזיק לעובר, מאשר שלעובר יש מחלה, אבל אני לא רוצה בשום מקרה להביא לעולם מישהו חולה ואומלל, וזה השיקול המנצח. מחר אני מתכוונת לקבוע תור סופית, ועוד לא החלטתי אצל מי. בפורום כאן קבלתי המלצה על פרופ ליפיץ ופרופ יפו מהמדיקל. גם איה שמעה על ליפיץ טובות וקבלתי המלצה מעוד רופאת נשים. שני רופאי נשים המליצו על על פרופ אהוד ויינר. מה עושים? לאן הולכים? ולמה אני שמטפלת מיידית בכל דבר עוד לא טיפלתי בזה? אשמח לשמוע לאן את מתכוונת להגיע... בהצלחה גדולה לנו.

06/04/2005 | 20:12 | מאת: איה

אני באופן אישי לא עשיתי בדיקת מי שפיר אבל מאוד פחדתי רק מהרעיון לעשות יחד עם זה יש מדקרים טובים וצריך לדעת למי ללכת זה בטוח מרגיע לשמוע שנשים שהיו אצל מדקר X כגון לישיץ היו בסדר בהצלחה איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה