סימני הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/04/2005 | 13:16 | מאת: יעל

אני מתנצלת ויודעת שזהו לא הפורום הנכון אבל אני במצב שחייב תשובה מיידית. הייתי אמורה לקבל היום מחזור, אני נמצאת לפחות ביום ה14 לביוץ. אתמול במשך כל היום חשבתי שאני מקבלת מכיוון שהיו לי ועדין יש לי כאבים בבון התחתונה והתכווצויות כמו לפני קבלת מחזורץ העניין הוא שאף פעם לא היו לי כאבים כאלה לכל כך הרבה זמן. בדרכ אחרי כמה שעות הייתי כבר מקבלת. אתמול היה לי בלילה התכווצות שלא הייתה לי מעולם. האם הכל בסדר? מה זה יכול לומר?

04/04/2005 | 13:39 | מאת: עדין אני

יש לי מן ריח מוזר כזה.

04/04/2005 | 15:44 | מאת: איה

לפי מה שאת אומרת יש לך איחור של חצי יום...לא הייתי נלחצת מזה יתכן שגם הלחץ שלך גורם לדחיית הוסת. ממליצה לך להיות רגועה ולחכות עוד מס' ימים אם לא תקבלי אז אפשדר לעשות בדיקת הריון ביתית בהצלחה אשמח לעדכון איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה