האם יש סיכוי להריון.

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/04/2005 | 13:03 | מאת: מיטל

אני ובן זוגי מתכננים להתחיל לנסות בעוד 4 חודשים אך במתייפ קרתה לנו תקלה קטנה. ביום חמישי שכחתי לקחת גלולה ושמתי לב לזה רק יום אחרי ביום שישי בערב אחרי קיום יחסים. מאוד נלחצתי כי אני עדיין לא מעוניינת בהריון כרגע. האם יש סיכוי שאכנס להריון. בנתייים המשכתי לקחת ביום רביעי אני אמורה לסיים את החפיסה הנוכחית. חשבתי לקחת את גלולת היום שאחרית, פוסטינור 2 האם יש צורך לקחת במצב הזה?

02/04/2005 | 19:16 | מאת: איה

למרות שנשים גם נקלטות בזמן שלוקחות גלולות. כאשר מחסירים גלולה זה מוריד מרמת הבטחון של הגלולה. אני לא הייתי משתמשת בגלולת יום אחרי אבל זה בגדר מה הייתי עושה בעצמי. לא רופאה ולא יודעת עד כמה ההסתברות להריון גבוהה.... עקרונית לא בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה