עשיתי בדיקת הריון והתוצאות לא ברורות - לחוצה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/03/2005 | 20:28 | מאת: אפרת

לאחר שהיו לי דימומים קלים בתאריך המחזור, לא עוקבים, קניתי ערכה. בערכה יצא פס חזק מאד וחלש מאד, שתיתי הרבה מאד מים לפני, אולי הרמות היו נמוכות.? לפי ההוראות אני אמורה לקבל תוצאה ברורה כי אני אחרי כביכול 6 ימים של "דימום" שממש לא עושה רושם של מחזור. זה מסוכן? זה פעם 1 שאנחנו מנסים וזה מוזר לי ולחוץ מאחר וזה לא נורמלי הדימום , ואולי כי יש דימום (לא ממש , כתמים כאלה) יצא פס חלש? מה לעשות?

27/03/2005 | 21:18 | מאת: מ.

בעקרון שאין הריון יש רק פס אחד, הפס החזק. בהתחלת הריון יש פס חלש. בהחלט יכול להיות שאת בהריון. לכי מחר בבוקר לעשות בדיקת דם. בהצלחה.

27/03/2005 | 21:40 | מאת: איה

לכי לעשות בדיקת דם הכי אמין והכי בטוח פס זה פס אגב גם אם הוא חלש חלש (לי היה חלשלוש) אבל ערכת הריון זה לא 100% בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה