בקשה חשובה למידע

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/03/2005 | 20:51 | מאת: יעל

שלום לכם, אני אחות אחראית באחת ממחלקות היולדות בארץ ומעונינת במידע ממחלקות אחרות לגבי יולדות שנאלצות להשתחרר מביה"ח ,היילוד עם צהבת ואינו משתחרר ואמו רק מניקה. מצאנו פתרון בעבר בהקצאת חדר בבי"ח לצורך הענין, אבל עקב מגבלות של מרחק ועוד לא ניתן להעזר בו.לבי כואב בכל פעם כשאני נתקלת בדילמה הזו ומאד קשה לפתר אותה מבלי להשאיר את היולדת ,כמובן ע"ח ביה"ח. כיוון שהבעיה הנה יומיומית כמעט ,חשוב לי לדעת מה קורה במקומות אחרים . בתודה מראש ,יעל

26/03/2005 | 20:55 | מאת: אהובה

שלום יעל ! אני מציעה לך לפנות לפורום "ייעוץ רב תחומי (סיעוד) בשיתוף מרכז רפואי רמב"ם", וכך כנראה תוכלי לקבל מידע לפחות לגבי בית החולים רמב"ם. הקישור הישיר לפורום - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/481 אהובה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה