כאבי בטן תחתונה וכאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/03/2005 | 10:18 | מאת: אתי

אני נימצאת בשבוע ה39 להריוני ולאחרונה אני חשה בכאבים חזקים מאוד באזור הגב התחתון ובאזור הבטן התחתונה ביצעתי בדיקת מוניטור אך נאמר לי כי אין זה צירים שאלתי היא מה בעצם מהות כאבים אלו שאני חשה?

23/03/2005 | 12:29 | מאת: איה

אינני רופאה ולא ידוע מה גורם לכאבים. יתכן שהעובר מתבסס באגן וירד למטה לקראת הלידה שתתרחש בקרוב. בכל מקרה מצ"ב קישור איך מזהים צירים אמיתיים ומתי כן ללכת לבי"ח http://www.leida.co.il/page.asp?id=10001 לידה קלה ומהירה שתהיה חג שמח איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה