הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/03/2005 | 19:16 | מאת: ליללך

איה היי, ישמע קצת מוזר אבל אני עוד מעט בת 30 ולא ממש לחוצה להביא ילדים לעולם ההפך....אני ממש מרגישה שאם יהיה ילד אקבל מקום שני בסדר העדיפויות ולוא דווקא מבחינת הבעל אלא מבחינת הצרכים האישיים שלי.. בכלל, אני לא אישה טיפוסית כיוון שמבחינתי להמשיך בחיי החופשיים כי אחרת אני מרגישה שפשוט אלחץ מהבאת ילד אהיה עצבנית יותר - לא תהיה אפשרות לחופש כפי שהיום יש לי ואני פשוט לא מסוגלת לוותר על החופש הזה... אולם, אני אצטרך להיכנע ללחצי החברה ולנורמות וכן להכנס להריון האם עצם אי הרצון שלי לא יגרום להבאת ילד ולגרימת עוול אם אהיה מתוסכלת אעביר זאת אליו מן הסתם...

20/03/2005 | 20:05 | מאת: איה

להביא ילד לעולם זה לא פיקניק לא מביאים ילד בגלל לחצי החברה ברור שהוא יסבול אם איננו רצוי. יש פורום בתפוז ששמו נשים שלא רוצות ילדים אני חושבת ששוה לך לשאול שם ולקבל תגובות הן יזדהו איתך ויעזרו לך לגבש דברים בינך לבין עצמך הנה הקישור לשם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1105&pass=1 כמו שאומר המשפט בחומוס עושים באהבה או לא עושים בכלל (מהפרסומת של צבר) מה שלא יהיה בהצלחה במה שתבחרי זכרי אם את לא מוכנה נפשית כעת ואו בכלל אל תעשי את הצעד הזה, בשבילך ובשביל הילד!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה