תעזרו לי אני נואשת

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/03/2005 | 13:58 | מאת: סיון

אני בהריון וכמה שחיכתי אלוהים יודע אחרי שנה וחצי נקלטתי אבל אני ובן זוגי נפרדנו והוא לא הכי מתלהב מהרעיון אני בת 35 וחוששת שמה אני יעשה הפלה אני לא יצליח להרות יותר מצד שני כל כך חיכיתי להריון הזה אני במצב נפשי לא טוב כל היום בוכה אין לי תמיכה מאף אחד ואני פשוט לא יודעת איך לאכול את כל הסיפור הזה קשה לי לחשוב על הפלה וקשה לי לחשוב להשאיר ילד שאבא שלו לא מעונין בו תעזרו לי מה עושים?????

20/03/2005 | 15:00 | מאת: מירב

החלטה מאוד קשה. אבל אם לקח לך כל כך הרבה זמן להצליח, אז את צריכה להחליט מה את רוצה לעשות. האם את מסוגלת לגדל את העובר שלך לבד. ואולי בכל זאת תחזרו להיות ביחד .... ואז איך תרגישי? בכל מה שתחליטי אני מאחלת לך בהצלחה.

20/03/2005 | 16:04 | מאת: איה

מצטערת לשמוע את מה שאת עוברת כמו שמירב כתבה לך אין סיכוי שתהיו יחד? או לחילופין את רואה את עצמך אם חד הורית? תראי, ההריון הזה יקר לך, השגת אותו במאמץ רב ונוסיף את גילך 35 את באמת תוכלי לוותר עליו? נכון לא פשוט לגדל ילד לבד ובלי אבא אבל נשים עושות זאת ויש המון אמהות חד הוריות אולי הפורום הבא יעזור לך. ממליצה לך לשאול שם, הן בטח תוכלנה לתת לך כיוונים ומקומות היכן לתמוך בך אם תהיי אם חד הורית. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=34&pass=1 בכל מקרה מתפללת ומחזיקה אצבעות שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר מה שלא תבחרי תמיד כאן ואשמח לעדכון! איה

20/03/2005 | 18:43 | מאת: שחר

סיוון יקרה, מה פתאם לעשות הפלה? את ייחלת להריון הזה, וסבלת כל כך, וקבלת אותו במתנה מאלוהים. אין שום סיבה לסבל כפול: גם להפרד מבן הזוג וגם להפרד מהילד או הילדה שלך. אם בן הזוג שלך לא רוצה להיות הורה ההפסד כולו שלו, והרווח כולו שלך. הוא יוצא מהתמונה, הוא לא יציק לך עם דרישות לביקורים, הוא לא יחנך אותו בדרכים שנוגדות את תפיסת עולמך. הילד ויהיה באחריותך הבלעדית. יחד עם זאת, תוכלי להגיש תביעה כנגד בן הזוג, ולקבל מזונות לילד בלי שום בעיה. בית המשפט יחיב אותו לבדיקת רקמות. את צריכה לשמוח שלפני הפרידה, שהיתה מתרחשת בכל מקרה אלוהים ברך אותך בילד ואת יודעת לפחות את זהות אביו. חוץ מזה, נניח שחלילה היית עושה הפלה : מי יודע מתי בכלל תהרי שוב ? את בגיל 35 , תצטרכי חודשים ואף שנים להתחיל להשתקם מקשר לקוי ומהפלה מכוונת. אחר כך צריך להכיר עוד מישהו, ואחר כך עוד שנה וחצי של המתנה לעוד הריון?! ואם לא תכירי מישהו חדש- אז תאלצי ללכת לבנק הזרע, ותבקשי תרומה מגבר שאין לך מושג מי הוא. ככה לפחות את יודעת מי האבא, מי הם הסבא והסבתא שאולי ירצו דווקא קשר עם הנכד, ובן הזוג יעזור לך כלכלית ביגדול הילד, ירצה או לא ירצה. בהצלחה ! חיכית להריון הזה, תהני מכל רגע.

23/03/2005 | 11:43 | מאת: רחלי

כפי שכולן כבר אמרו את צריכה לבדוק מהן יכולתייך הפיזיות והמנטליות... אך אני יכולה לספר לך שבתור ילדה להורים גרושים, שהתגרשו כשכבר הייתי גדולה( חיילת) , שכאשר חיים עם אדם שאינו חפץ בכך או מתנהג באופן לא ראוי אז ממילא הגידול נעשה באמצעות האשה בלבד. אמי גידלה 4 ילדים לתפארת, ואני באמת סבורה שלמרות הכל אין הכרח בגבר או במשאבים יקרים מדי כדי לגדל ילד. וזאת למרות שיש לי בעל והוא תומך, ובא איתי לבדיקות ואני בטוחה שיהיה אבא נהדר, אך אני תמיד זוכרת שאם יקרה מצב שבו אצטרך להיות לבד, זה אפשרי ולא נורא . את כבר בת 35 כפי שציינת, ובהחלט נשמעת אשה אינטלגנטית ולא איזה מוגבלת שלא יודעת כיצד לגדל ילדים, ולכן אני חושבת שאם זה משהו שרצית בו, אל תחששי, ואל תבכי!!! תשמחי ותשמחי כי זה הדבר הכי טוב שיש בעולם! גם ככה לאמא יש את התפקיד הראשי, אז מה כבר יכול להיות? את תסתדרי, את רק צריכה להאמין בכך. הוא מוחייב לפי חוק לשלם ולקחת אחריות מסוימת כך שמהבחינה הזו את מכוסה. אל תראי אותו ממטר, לכי עם מה שאת רוצה, ותהיי מאושרת מכל החלטה שתעשי . אני מאחלת לך המון בהצלחה, ושתהני מהתקופה הזו ותחשבי על עצמך ותאמיני בעצמך. כל טוב והריון מוצלח!!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה